Back to overview
14 maart 2013

Weerman live met AlfaPro

Bloemengroothandel M.J. Weerman te Aalsmeer behoort vanaf donderdag 14 maart tot de gebruikers van AlfaPro. Na een gedegen voorbereiding blijkt dat AlfaPro ook bij Weerman de perfecte software is.

De functionaliteit in AlfaPro is ruim voldoende om alle werkzaamheden in het bedrijf te ondersteunen. Vanaf de inkoop op de tribune en via KOA tot aan de verkoop aan export- en Cultraklanten. Ook alle functionaliteit die nodig is om de export en logistiek in goede en efficiënte banen te leiden, zoals de benodigde documenten maar ook de registratie van fusten en karren vormt geen enkel probleem. Het scannen van de partijen zowel bij binnenkomst als vertrek is in het hele in- en verkoopproces naadloos opgenomen. AlfaPro biedt Weerman meer mogelijkheden om in de toekomst te groeien en de dienstverlening uit te breiden en te verbeteren.

Have we whetted your appetite?

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Just complete the information alongside and we’ll get back to you. If you want, give us a call instead: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.