Back to overview
30 oktober 2015

Altijd uw gehele productaanbod onder de aandacht

Van diverse kanten bereikte ons de afgelopen tijd het verzoek een aanpassing te doen in de standaard software van AlfaPro Online. Dit is het geval: Kopers die in uw webshop op zoek zijn naar een product dat ze vóór een bepaalde tijd willen hebben, kunnen een filter instellen. Dat wil zeggen: ze krijgen dan uitsluitend uw aanbod te zien dat binnen die tijdslimiet bestelbaar en/of leverbaar is. Maar u wilt natuurlijk óók graag de rest van uw producten onder de aandacht brengen. Dat kan vanaf nu! Dankzij een nieuwe functionaliteit in AlfaPro Online blijven alle partijen zichtbaar. Aan bijvoorbeeld een speciale achtergrondkleur of een banner kan de klant voortaan zien dat ze niet bij zijn selectie horen.

U heeft interesse? Bel ons voor een update en aanpassing van uw software. Uw webshop laat daarna altijd uw complete aanbod zien.

Have we whetted your appetite?

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Just complete the information alongside and we’ll get back to you. If you want, give us a call instead: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.