Back to overview
10 februari 2016

ALFA PRO IT automatiseert Schnittblumenmarkt.de

Schnittblumenmarkt.de, dat is de naam van een geheel nieuwe Duitse Cash & Carry in snijbloemen én planten. Een bedrijf met vestigingen in Mönchengladbach (25 januari geopend) en Osnabrück (1 februari geopend). ALFA PRO IT verzorgde er de automatisering. Een project dat in zeer korte tijd gerealiseerd moest worden. Dankzij onze beproefde standaard software was dat echter geen probleem. In no-time waren installatie en implementatie gereed. Voor de twee filialen nam Schnittblumenmarkt.de één AlfaPro-pakket af, dat inmiddels tot volle tevredenheid draait. Binnenkort installeert ALFA PRO IT ook een webshop.

Stefan van Kralingen van ALFA PRO IT feliciteerde de leiding van Schnittblumenmarkt.de met de start van het bedrijf én met de keuze voor AlfaPro. Met enkele Hollandse kazen als geschenk zette hij zijn woorden kracht bij.

Have we whetted your appetite?

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Just complete the information alongside and we’ll get back to you. If you want, give us a call instead: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.