Back to overview
01 oktober 2014

Alfa Automatisering heet vanaf nu... ALFA PRO IT

Vandaag maakt u officieel kennis met ALFA PRO IT én de compleet andere uitstraling van ons bedrijf. Voor die verandering is een goede reden! Steeds vaker namelijk weten ook buitenlandse opdrachtgevers ons te vinden. In Duitsland, Frankrijk en Engeland bijvoorbeeld. En onlangs meldden zich zelfs de eerste klanten uit de Verenigde Staten.

Dat alles vraagt om een naam met internationale ‘allure’. Dat wil zeggen: een naam die ook buiten onze landsgrenzen te begrijpen is. Vandaar dat ‘IT’. Het 25-jarig jubileum dat wij dit jaar vieren, vormde voor ons een prachtige aanleiding die nieuwe naam en huisstijl te introduceren. We hopen dat ze u bevallen en dat u er snel vertrouwd mee bent.

Bekijk ook onze kaart.

Service én ontwikkeling

AlfaPro, ons beproefde en stabiele softwarepakket, blijkt uiterst succesvol. Iets wat eveneens geldt voor onze producten AlfaPro Mobiel (speciaal voor routeverkoop) en AlfaPro Online (webshops). Ook onder de nieuwe naam kunt u rekenen op uitstekende ondersteuning en service. Maar we zijn er natuurlijk ook om u de weg te wijzen naar allerhande andere handige IT-oplossingen. 

Intussen zitten onze ontwikkelaars niet stil. Zij bouwen gestaag door aan nieuwe producten en updates die uw systemen dankzij de nieuwste technieken nóg gebruiksvriendelijker, completer en sneller maken. De ‘next generation’, waarover u binnenkort meer hoort, is in aantocht. Met ALFA PRO IT kunt ook ú de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien!    

Have we whetted your appetite?

Do you have any questions or would you like to make an appointment? Just complete the information alongside and we’ll get back to you. If you want, give us a call instead: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.