Zurück zur übersicht
22 augustus 2014

Openstaande posten betalen met AlfaPro-Online webshop

De AlfaPro-Online webshop is uitgebreid met een optie voor het betalen van openstaande posten.

Hiermee kan uw klant in de nieuwste versie van het klantenportal zelf openstaande posten betalen. Dit is met name handig als de klant bijvoorbeeld automatisch is geblokkeerd en niet meer in uw webshop kan kopen. De blokkering kan bij betalingscondities worden ingesteld op basis van een krediet limiet of afgesproken betalingstermijn. Als de klant de openstaande posten gaat betalen wordt onderstaand scherm zichtbaar, waarna de facturen kunnen worden geselecteerd die voldaan moeten worden. Het is ook mogelijk een te betalen bedrag in te geven, waarna het bedrag over de oudste facturen worden verdeeld.

Voor een veilige afhandeling van de betalingen wordt contact gezocht met onze betaalprovider Ingenico. Deze betaalprovider biedt veel verschillende betaalmogelijkheden zoals Visa, Mastercard, Paypal en iDeal. Het is ook mogelijk contant facturen op de webshopaan te maken met online betaal mogelijkheden. 

 


Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Auch für Sie interessant?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen Termin mit uns vereinbaren? Tragen Sie nebenstehend Ihre Kontaktdaten ein. Wir setzen uns dann mit Ihnen in Verbindung. Sie können uns natürlich auch einfach anrufen: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.