Zurück zur übersicht
26 april 2016

Nieuwe compacte koffer voor 'mobiele' tabletgebruikers

Enige tijd geleden lieten we al weten dat de AlfaPro-verkoopsoftware (bestemd voor zowel routeverkoop als groothandel en cash & carry) nu ook - modern én innovatief -  beschikbaar is voor de tablet. Daarbij hoort tevens een nieuwe koffer compleet met printer. Dat wil zeggen: voor wie dat wenst. Want de tablet is natuurlijk ook ‘los’ te gebruiken, waarbij nota’s en afleverbonnen direct gemaild kunnen worden. 

De nieuwe koffer is compact, licht van gewicht, onderhoudsarm, energiezuinig, betrouwbaar, bestand tegen kou en vocht én – niet in de laatste plaats van belang – zeer betaalbaar. De bijbehorende ‘snelle’ printer kent een uitstekende papierdoorvoer en is in combinatie met een Li-ion-batterij zelfs in staat om zonder tussentijds opladen moeiteloos tot wel 600 pagina’s af te drukken.    

De tablet biedt een geavanceerde online-oplossing waardoor continu rechtstreeks contact met de bedrijfsvoering bestaat. Daardoor is altijd sprake van een goed inzicht in de verkoopprocessen én van een optimale afstemming tussen routeverkoop en online verkoop. De gebruiker ziet de actuele voorraad; ingevoerde orders zijn direct zichtbaar. Het systeem werkt ‘in the cloud’. Bij gebrek aan een internetverbinding (bijvoorbeeld in een onherbergzame omgeving) kan gewoon worden doorgewerkt. De tablet slaat alles op. Zodra er dan weer contact is, worden de ingevoerde gegevens alsnog direct verwerkt.   

Binnenkort nemen de eerste gebruikers hun tablet met koffer in gebruik. Daarover gaan we u dan natuurlijk nader berichten.
   
Wilt ú intussen ook meer weten dit mooie product? Vul dan het onderstaande reactieformulier in. Direct bellen met 071-402 11 91 mag natuurlijk ook!

Auch für Sie interessant?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen Termin mit uns vereinbaren? Tragen Sie nebenstehend Ihre Kontaktdaten ein. Wir setzen uns dann mit Ihnen in Verbindung. Sie können uns natürlich auch einfach anrufen: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.