Zurück zur übersicht
30 oktober 2015

Altijd uw gehele productaanbod onder de aandacht

Van diverse kanten bereikte ons de afgelopen tijd het verzoek een aanpassing te doen in de standaard software van AlfaPro Online. Dit is het geval: Kopers die in uw webshop op zoek zijn naar een product dat ze vóór een bepaalde tijd willen hebben, kunnen een filter instellen. Dat wil zeggen: ze krijgen dan uitsluitend uw aanbod te zien dat binnen die tijdslimiet bestelbaar en/of leverbaar is. Maar u wilt natuurlijk óók graag de rest van uw producten onder de aandacht brengen. Dat kan vanaf nu! Dankzij een nieuwe functionaliteit in AlfaPro Online blijven alle partijen zichtbaar. Aan bijvoorbeeld een speciale achtergrondkleur of een banner kan de klant voortaan zien dat ze niet bij zijn selectie horen.

U heeft interesse? Bel ons voor een update en aanpassing van uw software. Uw webshop laat daarna altijd uw complete aanbod zien.

Auch für Sie interessant?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen Termin mit uns vereinbaren? Tragen Sie nebenstehend Ihre Kontaktdaten ein. Wir setzen uns dann mit Ihnen in Verbindung. Sie können uns natürlich auch einfach anrufen: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.