Zurück zur übersicht
01 februari 2018

ALFA PRO IT feliciteert L & M Rijnsburg met de nieuwbouw en het 70-jarig jubileum

Op zaterdag 27 januari zijn wij naar de open dag bij onze klant L & M Rijnsburg geweest om het nieuwe pand te bewonderen en hen te feliciteren met hun 70-jarig bestaan. L & M Rijnsburg is een klant van het eerste uur en wij zijn blij met onze relatie die inmiddels al zo’n 25 jaar bestaat. Al kort na de start van wat destijds nog Alfa Automatisering heette, kwam L&M op onze klantenlijst. Samen zetten we de eerste stappen in een vereenvoudiging van voorraadbeheer en administratie in de bloemensector. L&M, toen al gedreven door visie, was er vroeg bij met automatisering van haar bedrijfsvoering. 

Wij feliciteren L & M Rijnsburg met de nieuwbouw en het 70-jarig jubileum en bedanken hen voor het vertrouwen dat zij in ons stellen. We hopen dat zij nog lang zullen profiteren van de producten die we ontwikkelen en dat we op die manier een mooie bijdrage mogen leveren aan nog véél meer zakelijk succes.

Bekijk hier de fraaie familybusiness brochure van L & M Rijnsburg, waarin wij hen ook uitgebreid feliciteren.

Auch für Sie interessant?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen Termin mit uns vereinbaren? Tragen Sie nebenstehend Ihre Kontaktdaten ein. Wir setzen uns dann mit Ihnen in Verbindung. Sie können uns natürlich auch einfach anrufen: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.