Zurück zur übersicht
06 juni 2017

Zaterdag 24 juni: Inloopochtend bij ALFA PRO IT

Op zaterdag 24 juni van 8.30 tot 12.30 uur houdt ALFA PRO IT een inloopochtend. Als belangstellende (klant óf geen klant) kunt u dan weer geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en kennismaken met de vele mogelijkheden van AlfaPro, ons succesvolle softwarepakket voor versbranches.

Maar er is meer! Speciale aandacht is er die ochtend voor de rijdende webshop. Daarmee zorgen lijnrijders ervoor dat hun klanten de hele dag uit de actuele voorraad kunnen bestellen. Zo hebben ook de laatste bloemisten op de rit volop keuze.

Verder presenteren we het laatste nieuws over de ontwikkeling van AlfaPro Next, de geheel nieuwe generatie software waarmee onze programmeurs elke dag druk in de weer zijn. Zij tonen u onder meer diverse web-based (dus altijd en overal bereikbaar als u met internet verbonden bent) functionaliteiten. Zo is er een bijzondere ordermodule in de maak waarvan we u graag een preview laten zien.

Kortom: er is die ochtend veel te beleven aan de Laan van Verhof 10 te Rijnsburg. Kom gerust langs. Alleen of samen met collega’s…, het maakt ons niet uit. Iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar.

Auch für Sie interessant?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie einen Termin mit uns vereinbaren? Tragen Sie nebenstehend Ihre Kontaktdaten ein. Wir setzen uns dann mit Ihnen in Verbindung. Sie können uns natürlich auch einfach anrufen: +31 71 402 11 91
Typ bovenstaande code over.